OVER ONS

Proeverij
Dit is het avondvullend concept waarbij u maar liefst 5-gangen kunt genieten van de kaart. De gerechten zijn aangepast in formaat zodat er veel vaker besloten en gesmuld kan worden! Zo bent u niet beperkt tot de vele verlangens uit ons aanbod en kunt u heerlijk de tijd nemen met een goed gezelschap!

Elke gang mag er een gerecht gekozen worden vanaf de menukaart. Elk gerecht staat op zichzelf en heeft zijn eigen kenmerken met bijpassende groenten, saus of garnering.

Een los gerechtje kan eventueel worden bijbesteld. Dit is ook een mogelijkheid voor de kleinere eters om een gerechtje uit te kiezen en een enkele  of meerdere gangen mee te doen. Een portie frites met mayonaise kan voor een meerprijs bij elke gang worden besteld.

Diner
Als u ouderwets wilt kiezen uit een voor-, hoofd- en nagerecht is dat ook mogelijk. Dan kunt u van dezelfde menukaart kiezen maar is de starter het voorgerecht, de afsluiter het nagerecht en worden de andere gerechten aangepast naar volwaardig hoofdgerecht. Hierbij worden frites met mayonaise geserveerd.

Beekstraat 13
6001 GG Weert
info@apostelweert.nl
0495-540672

OPENINGSTIJDEN

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten