OVER ONS

Proeverij
Dit is het avondvullend concept waarbij u maar liefst 5-gangen kunt genieten van de kaart. De gerechten zijn aangepast in formaat zodat er veel vaker besloten en gesmuld kan worden! Zo bent u niet beperkt tot de vele verlangens uit ons aanbod en kunt u heerlijk de tijd nemen met een goed gezelschap!

Elke gang mag er een gerecht gekozen worden vanaf de menukaart. Elk gerecht staat op zichzelf en heeft zijn eigen kenmerken met bijpassende groenten, saus of garnering.

Een los gerechtje kan eventueel worden bijbesteld. Dit is ook een mogelijkheid voor de kleinere eters om een gerechtje uit te kiezen en een enkele  of meerdere gangen mee te doen. Een portie frites met mayonaise kan voor een meerprijs bij elke gang worden besteld.

Diner
Als u ouderwets wilt kiezen uit een voor-, hoofd- en nagerecht is dat ook mogelijk. Dan kunt u van dezelfde menukaart kiezen maar is de starter het voorgerecht, de afsluiter het nagerecht en worden de andere gerechten aangepast naar volwaardig hoofdgerecht. Hierbij worden frites met mayonaise geserveerd.

HISTORIE

Onze locatie heeft een befaamde historie. Menig zullen zich “de Apollo” herinneren waar je kon swingen en luisteren naar vele muziekplaten. Door een lange gang was achterin de “Apollozaal” te vinden. Deze heeft plaats moeten maken voor het winkelcomplex de Munt.

Vanaf de eind jaren vijftig was de Apollozaal het decor voor de voorstellingen van de Bonte Avonden van onze stadsvereniging. Voor vele Vastelaovundjveerders werd dit gezien als aftrap van het seizoen. Nou Vastelaovundj: die vieren we nog steeds!

GROEPEN

Dat kan! Zelfs met grotere gezelschappen of een groep kunt u terecht!

Voor verjaardags- en vrijgezellenfeestjes, bedrijfsborrels en andere gebeurtenissen beschikken we achterin over een zaaltje met eigen bar. Vanaf bepaalde aantallen kan er uitgebreid worden naar de binnentuin of kan de gehele zaak gereserveerd worden. Wensen en mogelijkheden kunnen met ons besproken worden.

Voor vragen over de opties, beschikbaarheid, prijzen en betalingsmogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

NEEM CONTACT OP

WERKEN BIJ

De Apostel dankt zijn succes aan zijn medewerkers. Ons team is dan ook de basis waarbij al het andere op zijn plek valt.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw horecatalent. Neem bij interesse even contact met ons op of loop even binnen!

NEEM CONTACT OP

Beekstraat 13
6001 GG Weert
info@apostelweert.nl
0495-540672

OPENINGSTIJDEN

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdagvanaf 17:00 uur
Donderdagvanaf 17:00 uur
Vrijdagvanaf 17:00 uur
Zaterdagvanaf 17:00 uur
Zondagvanaf 17:00 uur